Ko je Kengo?

Grafički studio Kengo je zvanično osnovan 2020. godine u cilju da na tržištu Srbije ponudimo neka nova grafička rešenja i da podignemo nivo usluge na jedan viši nivo. Kengo je tim mladih ali veoma iskusnih i posvećenih ljudi svakom klijentu podjednako bez obzira na obim i složenost posla.

Naši koraci u radu

Komunikacija

Komunikacija preko društvenih mreža, mejlom, telefonom, viberom… Nije bitan način, bitne su informacije koje ćete nam dati, informacije koje će nam pomoći daa generišemo najbolje moguće rešenje.

Analiza i plan

Analiza svih informacija i ponuđena rešenja. Naše poznavanje grafičkog dizajna, procesa štampe i materijala je u ovom segmentu presudna.

Provera i analiza

Ni jedan posao neće biti realizovan bez Vaše potvrde. Naše je da posao učinimo tehnički izvodivim i dopadljivim za Vas i Vaše klijente.

Završen projekat i uručenje klijentu

Završen posao znači da ne postoji više ni jedna prepreka i da je vaša ocena “idealno”. Isporuka se obavlja brzom poštom, na vašu adresu. Da li ste primetili da ste potrošili malo vremena, nula pređenih kilometara i da ćete dobiti zaista ono što želite?

Nalepnice sa digitalnom i foliotisak štampom

Koristimo najkvalitetnije folije Nemačke proizvodnje, koje su posebno napravljene za upotrebu u digitalnoj štampi.

Za veoma kratko vreme

smo pridobili veliko poverenje klijenata iz cele Srbije, jer su prepoznali naš kvalitet, kreativnost i posvećenost poslu. 

Koliko smo spremni za nove izazove, govori podatak o tome da je grafički studio Kengo osnovan u vreme pandemije virusa Covid – 19. Upravo tada je nastao naš online koncept poslovanja, direktna komunikacija sa klijentom bez obzira na sve. Na taj način smo omogućili dostupnost bilo gde, u bilo kojem trenutku, pristupajući problemu i rešavajući ga zajednički sa našim klijentima. Naše je uverenje da klijenti treba da budu fokusirani na stvaranje profita, a naše da im u tome pomognemo efikasnom realizacijom i brzom dostavom.